De ziua lui Basescu:Ponta si-a facut un bine ca si-a dat demisia. A ajutat si PSD-ul! PNL-ul nu e pregatit sa guverneze. Liberalii s-ar putea multumi doar cu niste calcule. UNPR e in off-side, UDMR sta pe varfuri.

ponta gorghiu

Victor Ponta si-a dat demisia cand a trebuit. A gasit momentul oportun sa renunte. E bine pentru el. E bine pentru PSD.

PNL-ul era bucuros marti seara cand lumea a iesti in strada si i-a cerut demisia lui Ponta, dar nu s-a gandit ca Ponta si PSD-ul au planul lor, iar acum PNL e prins pe pcior gresit. Isi face calcule, propune premier, dar nu sunt pregatiti sa guverneze.

PNL-ul crede ca lumea ii vrea, dar se inseala. Oamenii au iesti in strada pentru ca s-au saturat de politicieni corupti. Inclusiv de cei de la PSD sau oricare alt partid.

UNPR-ul e in off-side. A jucat dur in utlimul timp si acum toata lumea marcheaza in poarta lor. Cred ca vor fi retrgradati pentru ca nu –i vrea nimeni, dar nu se stie ce se mai poate intampla.

UDMR joaca mereu pe varfuri.

PSD-ul are prima sansa.

Si inca ceva, nu mai faceti calcule politice fosolindu-va de populatie pe fond emotional. Si un lucru pe care nu -l inteleg: care e legatura intre tragedia de la Colectiv si faptul ca oamenii i-au cerut demisia lui Ponta? Pe a lui Piedone, o inteleg. Si trebuie sa plateasca, nu doar cu demisia.

Si in final, ca si o coincidenta: Guvernul Ponta a demisionat de ziua lui Traian Băsescu, cel mai bun politician din Romania, de dupa 1989 :)

Lasă un răspuns