Suntem oameni, dar, uneori, uitam! Asa am simtit, asa am scris

Dumnezeu-1024x768

Suntem oameni, dar, uneori, uitam!

Fiecare dintre noi detine propria inteligenta. Suntem diferiti, dar suntem la fel pentru ca suntem oameni. Apoi, daca unii aleg sa-si foloseasca inteleginta intr-un fel sau altul, iar altii doar o detin, nimeni nu e de condamnat.

Important e sa lasam ceva in urma noastra, in aceasta minunata viata pe care ne-a dat-o Dumnezeu.

Fiecare dintre noi se confrunta cu tot felul de greutati sau probeleme, dar toate au o rezolvare. Atunci cand putem sa-i ajutam pe cel aflati in necaz trebuie sa o facem pentru ca si noi putem fi la necaz.

Bogatia si averea sunt uneltele care ne fac cel mai mare rau. Corectitudinea si sinceritatea ne ajuta sa simtim ca traim.

Mi s-a intamplat sa devin doar o umbra pe pamant, o chestie care functiona mecanic. Munceam si ma gandeam doar la bani, dar apoi mi-am dat seama ca Acolo Sus am un inger care are mereu grija de mine, si ca oricum as face, el imi chibzuieste viata si are grija de mine mereu, si oricum ar fi. Eu il chinuiam in timp ce eu eram o chestie mecanica.

Timpul trece si mai am de invatat. Inca il mai chinui, dar nu ca inainte.

Imi palce ce am scris, dar oare de ce am scris?

Eu am deschis laptop-ul sa trimti un mail, nu stiu cum am ajuns sa scriu aceste randuri. Ma bucur ca am facut-o. Cineva mi-a indrumat gandurile. Ma ajuta sa gandesc ca un om. Iti multumesc ca ai grija de mine in fiecare zi.

Lasă un răspuns