Idei de afaceri. Cativa bacauani vor sa amenajeze o sera pe strada galbena – euro milcov Spun ei ca buruienile de pe strada ar fi gerbera Altii vor sa vopseasca si trotuarul cu galben

gerbera_sera

 Simt civic din partea unui grup de locatari de pe strada galbena – euro milcov. Cativa concetateni vor sa faca cheta pentru a plati o echipa de muncitori sa le vopseasca si trotuarele cu galben. Motivul, dupa cum sutin acestia, ar fi legat de faptul ca unii soferi prefera sa conduca pe trotuare. Cica s-au saturat sa-si repare masinile daca merg pe strada.

Tot locatarii din zona spun ca vor sa -si  amenajeze o sera in care sa se pastreze buruienile crescute frumos si sanatos pe doua benzi din strada galbena.

“Vine frigul si iarna ….si ar fi pacat sa se ofileasca  dupa ce le-am crescut timp de 8 luni. Iubim natura si aceste plante deosebite sunt foarte rare. Am luat legatura cu mai multi cercetatori si mi s-a spus ca exista posbilitatea ca ceea ce se intampla in Bacau sa fie un caz unicat in lume. Am trimis o frunza la laboratorul din Somanesburg si a fost uimitor sa aflam ca avem gerbera. In cazul asta nu ne mai ramane decat sa amenajam o sera frumoasa in care plantele noastre sa treaca cu bine de iarna”, a declarat cel mai infocat locatar de pe strada galbena, Buruiana Iasmin.

 

Lasă un răspuns