Vreau o strada galbena. Milcovul se vede doar noaptea

yellow street, strada milcov, bacau milcov,

Mare valva in orasul bacaunilor pentru ca unii au avut buna intentie de a vopsi o strada cu dungi galbene. Ce e rau in asta? O vopsit-o ca o trebuit, dar daca nu o vopsea… lumea ce mai barfea. Asa ca au facut-o galbena, nu e campanie electorala a puterii din muncipiu, ci e un marcaj temporar, asa scrie la cartea rutiera. Nu reclamati la Protectia alegatorului ca vi se pun culori in stampila. Nu e cazul.

Partea frumoasa pe care o vede si Ionut si Adela e ca asa se vad mai bine crapaturile sau fisurile transsoseliene si pe timp de noapte.

Acum ca strada Milcov arata ca la inceputul asfaltarii Bacaului, dupa ce au scos piatra cubica, e alta, dar nu are vina edilului. El a vrut sa faca ceva frumos, dar nenea ce trebuie sa puna smoala si balast, dar si ala cu tavile, au incurcat masurile, si lucrul s-a oprit.

Nu oricine face strazi. E o firma din Adjud-eni care toarna asfalt facut la o asfaltorie fara autorizatie,  dar daca nu s-a apelat la ea, am ajuns la mana lui Dorel Tevaru.

Eu, unul, mi-as fi dorit ca Milcov sa fie galbena, precum cea din imagine. Asa simteam si eu ca sunt respectat.

Cu drag, un bacauan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>