„Fotbal si Feminitate a la Bacau” – o actiune reusita

O actiune reusita

 

AS Fotbal Club Magura 2012 s-a deplasat la Onesti, pe stadionul “Energia”, acolo unde a fost primita cu ospitalitate de catre onesteni, dar si de catre autoritatile locale. Scopul echipei de fotbal feminin, reprezentanta judetului Bacau in Liga 1 FRF, a fost de a promova si descoperi noi talente care sa faca parte din echipa “Pisicilor Rosii.”

Momentul cel mai asteptat de catre toata lumea, jucatoare, dar si spectatorii prezenti la meci, a fost meciul disputat in compania prietenilor de la Armonia Falticeni, echipa cu experienta din Liga 1, competitie organizata sub coordonarea Federatiei Romane de Fotbal, care a raspuns invitatiei “Pisicilor Rosii” de a evolua in fata onestenilor intr-un joc demonstrativ si benefic pentru ambele echipe din punct de vedere tehnico-tactic.

“A fost un joc bun de la care am avut de invatat. Am mers la Onesti cu jucatoare foarte tinere. Un meci in care au fost botezate jucatoarele noastre tinand cont de faptul ca cele mai multe dintre nu au avut ocazia pana acum sa evolueze intr-un meci organizat dupa regulile FRF. Sunt multumit de ceea ce am vazut si sunt sigur ca vom reusi sa crestem de la un joc la altul pentru ca sunt talentate si devotate.”, a declarat Vasile Jercalau – antrenor “Pisicile Rosii”.

“Le multumim onestenilor ca ne-au primit la ei acasa, si d-lui viceprimar Nicolae Gnatiuc pentru ca ne-a sprijinit cu baza sportiva, dar in acelasi timp trebuie sa-i multumesc si d-lui Marcel Irimie, antrenorul echipei Armonia Falticeni, pentru efortul depus pentru a disputa meciul pe stadionul Energia. “Pisicile Rosii” au aratat ca pot mai mult si o vor demostra in campionat. Meciul s-a disputat cu sprijinul Consiliului Judetean Bacau, prin proeictul Fotbal si Feminitate a la Bacau.”, a declarat Catalin Cojocaru- manager As. FC Magura 2012.

„Ma bucur ca am fost inviati sa jucam cu prietenii nostri din Bacau, si sper sa mai primim astfel de invitatii. De multe ori, prin fotbal ne facem si prieteni noi. Bacaul merita sa aiba o echipa de fotbal feminin.”

 

Lasă un răspuns