Finantarile pe Legea 350 sunt la rubrica Diverse? Nu! Sunt la 22 E!

116654l-580x400-n-c3964cfb

 

Brigada Diverse, varianta bacauana, a intoxicat lumea cu zvonuri, precum ca in sedinta de marti, 30 iunie, a Consiliului Local Bacau, proiectele eligibile priviind finantarile nerambursabile ar fi strecurate la rubrica Diverse. S-a inselat. Rubrica Diverse nu este sau daca a fost…nu mai este.

Adevarul e ca cele aproximativ 100 de miliarde de lei vechi sunt supusi pentru a fi aprobati la proiectul nr 22 E. Nu inteleg numerotarea mai ales ca proictele 22 A- 22D nu au legatura cu finantarile.

In top sunt echipa de volei feminin si Sport Club Bacau, cu cate 2 miliarde de lei, si aici vine surpriza pentru unii: asociatia care reconstruieste handbalul bacauan, Elite Sport Bacau – 1 miliard si jumatate.

Aerostarul sta bine cu 4 miliarde, apoi lista continua cu CS Arena 2011, cu 2 miliarde si jumatate:) Lista completa mai jos:

 

22E.PROIECT_APROBARE_LISTA_FINALA_PROIECTE

Nu stiu de ce aceeasi brigada spune ca proiectul 22 E nu era afisat pe site.ul Primariei Bacau pana sambata dupa-amiaza? Sa arate print-screen.ul site.ului. Eu il am :P

2 thoughts on “Finantarile pe Legea 350 sunt la rubrica Diverse? Nu! Sunt la 22 E!”

  1. ADRIAN spune:

    BASME DE ADORMIT COPIII SUNT ACESTE FINANTARI. SUNT FACUTE NUMAI PENTRU EI. CINE E OVIDIU GALERU SA IA 80.000 LEI CU NAUTICA SI PENTRU CE CA EU STIU CEVA PERFORMANTE. ALTI ANTRENORI AU FOST DATI AFARA DIN BAZIN. UNI CARE FAC CU ADEVARAT CEVA SUNT NIMENI.

  2. vineri spune:

    Galeru e cineva. E un antrenor care a facut cate ceva pentru sportul bacauan.
    Nu stiu pe multi sa aiba rezultatele lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>