Erau sa uite ca presedintele comisiei e in concediu de cresterea copilului

Daca ma interesez ca un simplu cetatean despe ceea ce se intampla in administratia locala, (managementul)  :) sunt rau intentionat ? Am sa inteleg mai tarziu ca e bine sau nu e bine ? Vom vedea.

Tin sa precizez ca ceea ce va curge cu ajutorul cuvintelor asezate intr-un text simplu, mai jos, nu e o critica, nu e o rautate, e o „atentie la neatentie”.

Erau sa uite ca presedintele e in concediu de cresterea copilului. Si-au dat seama cu o zi inainte de a face publice rezultatele, iar astazi au oficilizat trebuinta in cadrul unei sedinte de CL-extraordinara.

Licitatia a inceput de sus si a mers greu, anul acesta, dar nu pot spune daca a fost o optiune a administratiei sau daca “modestia” e cuvantul de ordine.

Zvonurile ca startul licitatiei se va da astazi, maine sau luna viitoare au fost învelite ca să reziste prăpădului.

Fondurile erau mai mici, dar frumoase pentru ochii stralucitori. Vorba aia: banul e ochiul dracului. Pardon, performanta era scopul… Unii dintre beneficiari au inteles pericolul și s-au agitat pe marginea terenului minat, iar altii s-au documentat in mijlocului terenului minat. Sunt obisnuiti sa traiasca periculos. Totul s-a transformat intr-o competitie. Una…doar a lor, in timp ce altii au stat la umbra, fie ca nu au aveau resursele necesare sa se implice mai mult, fie ca si-au dat seama ca oricum nu pot schimba nimic.

Si totusi, cu o zi inainte ca rezultatele proiectelor sa devina publice, cu admise sau respinse, adica pe 18 iunie, cineva mai atent la detalii si-a dat seama ca sefa Comisiei pentru solutionarea contestatiilor nu e la munca. Gavrilescu Ancuta e in concediu pentru cresterea copilului. Asa se face ca sefa a comisiei a fost numita Borta Viorica.

A se vedea referatul Comisiei Tehnice, nota interioara, expunerea de motive, si lista poate continua, toate au data de 18.06.2015, iar pe 19.06.2015 s-au dat rezultatele.

Noroc cu atentia. Cineva a vazut merita o prima. Eu stiam :)

Cum era “ca comisia care este sa nu aiba sef” ?

Acum are. Si asa ca se pot depune contestatii si legea e respectata.

In tot acest timp, sloganul “Lasă ca rezolvăm problema” a mers in continuare.

Ca ziarist, spun ca toți cei care au depus proiecte si-au prezentat ideile, dar adevarul il detine doar o persoana. Zeci de oameni au asistat la demonstrația de a organiza licitatia pe legea 350  si au reușit să conceapă un proiect atît de util și de deschis către viitor.

Exista pentru unii un sentiment de teama? Nu e nevoie. E dreptul vostru.

foto: photos.com

One thought on “Erau sa uite ca presedintele comisiei e in concediu de cresterea copilului”

  1. Florin M spune:

    Poate au facut-o intentionat ?

Lasă un răspuns