Care Stiinta ? Mai avem echipa de handbal masculin ? Stiinta Bacau a cumparat 4 jucatori ?!

Dite-ul handbalvolei.ro scrie ca Știința a transferat patru jucători de la CNE Sighișoara.

Care Stiinta Bacau a cumparat patru jucatori? Stiinta Bacau, handball masculine, nu cunosc echipa. Cu ce echipa au semnat jucatorii de la CAN Sighisoara? Va rog sa ma lamuriti si pe mine? Stiinta MD Bacau mai exista? Asa multe intrebari imi trec prin cap.

S-a rezolvat situatia salariilor restante catre vechii jucatori si cumparam altii?

Noi nu avem jucatori? O luam de la capat cu alta poveste frumoasa? Sincer, nu inteleg. Sunt microbist si vreau sa stiu unde se duc banii mei.

Textul integral si sursa mai jos, pentru cunoscatori:

Astăzi, 2 iunie, a avut loc licitația organizată de FRH pentru jucătorii crescuți la Centrul Național de Excelență de la Sighișoara. Șapte jucători din cei 28 și-au găsit angajamente în echipele de Liga Națională, restul putând fi cumpărați sau împrumutați și în perioada următoare.

Știința Bacău a fost cea mai activă la licitația din această dimineață, achiziționând patru jucători, cel mai important fiind Robert Gal, care a evoluat în sezonul trecut pentru HCM Constanța. Energia și-a asigurat și ea serviciile a doi jucători ce au debutat deja în prima divizie, Alexandru Bucătaru și Ionuț Nistor, iar Poli a optat pentru Leonard Ștefan, pe care l-a avut în lot și în sezonul recent încheiat.

Jucătorii acontați astăzi în urma licitației:
Ionuț Nistor – Energia Pandurii Tg. Jiu
Alexandru Bucătaru – Energia Pandurii Tg. Jiu
Robert Gal – Știința Bacău
Richard Freiwald – Știința Bacău
Gabriel Dumitriu – Știința Bacău
Ionuț Uruianu – Știința Bacău
Leonard Ștefan – Poli Timișoara

http://www.handbalvolei.ro/stiinta-a-transferat-patru-jucatori-de-la-cne-sighisoara-nistor-si-bucataru-vor-evolua-la-energia-in-noul-sezon/

One thought on “Care Stiinta ? Mai avem echipa de handbal masculin ? Stiinta Bacau a cumparat 4 jucatori ?!”

  1. Aurel Moraru spune:

    Stiinta primariei

Lasă un răspuns