Cautam primar pentru Bacau

Mi-a ajuns pe la urechi ca Romeo Stavarache e primul in preferintele bacauanilor. Daca maine ar avea loc alegeri, am avea acelasi primar. Daca e asa, atunci inseamna care are contracandidati „retrograzi”. De fapt, care ar fi acestia? Cosmin Necula, Cristi Manolache, Dragos Luchian (nu cred ca se baga la Primarie) ? ajutati-ma sa completez lista. Astept propuneri.

Oricum, in priviinta lui Cristi Manolache am dubii. E membru UNPR, iar partidul asta merge in alianta cu PSD, deci ambele partide vor avea un singur candidat si nu cred ca acela va fi Cristi Manolache, ci Cosmin Necula.

Sa facem lista sa vedem daca are cine sa-l bata pe actualul primar.

Eu cred ca Romeo Stavarache are sanse mari sa scape de toate dosarele si atunci va intra in campanie drept favoritul nr. 1. Potentialii contracandidati nu prea sunt bine definiti si nu inteleg de ce nu ies public sa spuna ca vor la primarie. Lumea va sti de ei, iar timpul e un avantaj mare pentru ei.  Asa stau la cutie si nimeni nu ii stie, dar oricum sa nu creada nimeni ca functia de primar e usoara. Pentru unii e o mare realizare personala, dar uita ca a fi primar inseamna sa fii angajatul celor care l-au votat, dar si a celor care nu l-au votat.

Cosmin Necula ar putea fi un contracandidat bun pentru Romeo Stavarache, dar nu prea il cunoaste lumea, apoi Cristi Manolache e in campanie de peste 4 ani, dar nu se stie daca are asigurata pozitia de candidat la Primaria Bacau. Dragos Luchian e prea fin pentru mizeriile pe care ar trebui sa le suporte, si nu stiu daca ar fi interesat… si nu stiu nici daca ar castiga. Multa lume il compara cu Iohannis.

Bacaul are nevoie de un primar capabil sa scoata orasul din impas. Nu prea stau bine lucrurile in Bacau. Actualul primar parca ar fi blestemat. Ghinion a avut de la inceput. Podul de la Serbanesti a fost o prima incercare grea pentru el. S-a daramat de vreo doua ori, iar apoi podul a ramas si fara arcada, dar asta e o alta discutie.

 

14 thoughts on “Cautam primar pentru Bacau”

 1. Razvan Iftimie spune:

  Sergiu Sechelariu

 2. Anisoara Ghinea spune:

  Reinviati-l pe Dumitru Sechelariu!(Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!)

 3. Razvan Iftimie spune:

  poate il clonam doamna anisoara

 4. Anisoara Ghinea spune:

  Dea-adevaratelea?

 5. Razvan Iftimie spune:

  dumnezeu sa-l odihneasca in pace

 6. Sa-l lasam sa se odihneasca in pace ca printre noi nu a prea avut timp sa se odihneasca, din pacate!

 7. Razvan Iftimie spune:

  ma tem ca ai dreptate catalin

 8. Luminita Neamtu spune:

  Goian e bun de primar

 9. Marius Alexe spune:

  Eu merg tot cu Stavarache. A facut ce a putut.

  1. margineanu spune:

   A furat la greu. Altceva nu a stiut si nu a putut.

 10. George Huțuțui spune:

  UCDR poate da un primar pentru Bacau.Un primar pentru cetațenii din Bacau,un primar care sa continue toate lucrurile bune,care nu au fost terminate,un primar care sa gandeasca in primul rand pentru nevoile oamenilor din Bacau,mai presus de orice este nevoia cetațeanului bacauan.Daca bacauanii o duc bine atunci și Municipiul Bacau arata bine.

 11. Galita Carmen spune:

  Băcăuanii nu cred ca vor tine cont de culoarea politica așa ca domnul Cosmin Necula ,care este sprijinit de PSD,este un tânăr charismatic,deosebit de atent la problemele băcăuanilor,deosebit de informat si bine educat ,calități care_l vor pune in evidenta si astfel va fi cunoscut de votanti si va fi un contracandidat puternic pentru toți ceilalți care se vor in fotoliul de primar.

  1. ion spune:

   Cosmin Necula are functii de vre-o 12-13 ani basca acum mai e si deputat de Bacau,si ce a facut concret pentru Bacau in anii astia?Bate apa-n piua cu terminarea spitalului judetean care oricum o sa se finalizeze indiferent de cine vine pimar…echipa lui….majoritatea bugetari si medici…
   Luchian la fel ce a facut ca senator pentru Bacau???
   E prea fin ziceti…prea fin pentru ce??Am vazut cu halta de steril ce fin a fost….

Lasă un răspuns