Anca Sigartau vrea audit la teatrul al carui nume nu il stiu nici unii din conducerea orasului

Parerea mea e ca numirea, prin concurs, a Ancai Sigartau la conducerea Teatrului „Bacovia” e altceva. Numele ei e un brand in teatrul romanesc, iar asta ar putea sa ajute teatrul bacauan, dar trebuie sa si dovedeasca ca are calitati de manager. Ca actor:JOS PALARIA!

La investirea in functia de director, consilierul local- Gheorghe Huluta- i-a adresat viceprimarului Radu Ababei o intrebare „interesanta”:

Prin venirea doamnei Sigartau, se incarca cheltuielile cu teatrul?

raspunsul d-lui Ababei: Nu se incarca pentru ca oricum nu avem cum. Am votat in luna ianuarie un buget si cu ala trebuie sa se descurce.

Aici vin eu cu un scurt comentariu: consilierul Huluta sau oricare altul nu ar trebui sa stie ce inseamna bugetul. Nu stie ca modificari se pot face doar la rectificare?

Sau poate stie mai bine ca mine si cu siguranta stie multe si multe, iar intrebarea d-lui avea alte substraturi, doar ca nu m-am prins eu.

In fine. Anca Sigartau a avut si ea un raspuns: Mi-am propus sa nu incarcam cheltuielile, dar mi se pare cinstit sa comand un audit intern pentru a nu fi eu incarcata cu greselile sau problemele financiare ale teatrului pentru care nu ma fac responsabila. O sa fac public auditul.

Si in final vreau sa ii anunt pe cei care fac o confuzie ca numele teatrului e „Bacovia” Teatrul „George Bacovia” e cel condus de Adrian Gazdaru. Asa scrie aici

foto: wowbizz.ro

 

Lasă un răspuns