Eusebiu Diaconu asteapta sa fie instalat la sefia Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bacau

Postul ii va fi conferit imediat ce Gabi Szabo, ministrul, va da un autograf pe o hartie de numire prin delegatie. Pentru a ocupa o astfel de functie, Sebi,  trebuie sa aiba statut de functionar public, si asa se face ca Sebi a fost angajat la o institutie de stat, nu spun unde, si de acolo va veni prin delegatie la Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bacau. Mandatul lui va fi atat cat vor dori politicienii. :)

Nu  va avea o misiune usoara, dar nici foarte grea. La DJST exista o echipa care stie ce are de facut.  Stiu ce spun.

Sebi e unul dintre apropiatii lui Cristi Manolache- UNPR-unul dintre pretendentii la fotoliul detinut de Romeo Stavarache, dar trecand peste politica, desi ea este cea care decide cine ocupa functii si cine nu, Eusebiu Diaconu are un plamares de invidiat ca sportiv, iar cel mai important rezultat e cel de campion european, la categoria 61 de kilograme, la lupte la greco-romane, rezultat obtinut la Sofia, in 2007.

Ca manager… nu are experienta, din cate stiu eu. Nu a condus nici macar o asociatie sportiva, sau parca a avut o functie la Palestra, un ONG care sprijinit luptele greco-romane bacauane, timp de 3 sau 4 ani, cu 1,3-1,4 miliarde, in fiecare an. El stie mai bine.

Sfat:

Atnetie la facturile de la gaz si lumina ca sa nu ramana salile fara utilitati. Nu le-a fost usor nici altor directori, iar din cate stiu, neoficial, si acum sunt datorii nestinse. E  grele cu ele.

Sa fii seful sportului bacauan e o mare onare, iar acum, draga Sebi, sper sa fie si o mare realizare pentru sportul bacauan cu tine la timona.

Imi pun increderea in tine.

Sa bati la usile Ministerului sa dea mai multi bani Bacaului si sa vedem si noi niste actiuni care sa ajute Bacaul. Si poate ma ajuti si pe mine cu niste diplome si cupe. Glumesc.  Oricum, esti altceva.

Sa nu uit, MTS ti-a mai dat banii pentru bronzul cucerit al Europene, in 2009? Cum se invarte roata vietii….

Bafta!

One thought on “Eusebiu Diaconu asteapta sa fie instalat la sefia Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bacau”

  1. Laur Neacsu spune:

    Felicitari Sebi. Stiu ca stepti demult sa arati ce poti si acum poti sa dovedesti ca esti si un om al faptelor. ITI MAI TREBUIE OAMENI IN ECHIPA LA DIRECTIE?

Lasă un răspuns