Fara suparare. Anul acesta se implinesc 8 ani de cand construim stadion si pista de atletism …Cu banii cheltuiti pe studii il reparam asta vechi. La Piatra Neamt s-a putut

DSC_0007DSC_0005

In 2007 a inceput piesa de teatru STADIONUL, o piesa ce poate fi considerata drept o drama. Am gasit printre ziare vechi, unul adevarat: Semne Particulare.
Iata un articol de atunci.

Cat despre banii care s-au cheltuit pana acum pe studii de fezabilitate, SF, reparatii si altele priviind noul stadion…  sa nu va surpinda daca vom descoperi o suma care ar fi putut acoperi costurile de constructie in proportie de 70 la suta pentru un stadion nou.

Stadionul de la Piatra Neamt era o ruina in comparatie cu cel din Bacau, asa cum arata el acum. Cei de la Piatra Neamt l-au reparat, iar ulterior stadionul de la poalele Pietricicai a gazduit meciuri europene si ale echipei nationale.

Atletii nostri merg la Piatra Neamt sa se antreneze, iar fotbalistii joaca pe Letea.

Unii ne vor prosti, dar nu suntem. Nu deranjam pentru ca avem bun simt, dar parca ar cam trebui sa ne mai si exprimam.

O sa revin cu detalii si cu poze.

8 thoughts on “Fara suparare. Anul acesta se implinesc 8 ani de cand construim stadion si pista de atletism …Cu banii cheltuiti pe studii il reparam asta vechi. La Piatra Neamt s-a putut”

 1. Cristina spune:

  E suparare pentru ca ne-au mintit si noi suntem obligati sa ne chinuim pentru bacau. E rusinos

 2. Nesimtitul Nesi spune:

  suntem multe valori in bacaul asta care vrem sa ne antrenam acasa sa nu mai plecam prin cantonamente sa mai fim atat plecati de acasa …. vrem un stadion numai de atletism sa putem sa ne antrenam si noi ca oamenii din punctul meu de vedere cred ca atletii bacauani merita sa aiba si ei un stadion al lor …

 3. Lucian Petroiu · spune:

  Au modernizat dusurile ptr. Spalatul Banilor.

 4. Doru Tanase spune:

  Sportivi de talia doamnei DOINA MELINTE, Mihaela Melinte ar trebui sa aiba un cuvant de spus,doar pentru performanta si cinstea adusa municipalitati si Romaniei,CE FACETI DOMNILOR CONSILIERI, DOMNULE PRIMAR?

 5. Doru Tanase spune:

  s-au de aici nu este loc de ciupit?

 6. Tania Muraru spune:

  Păcat… Stadionul asta a scos mari campion

 7. Doru Tanase spune:

  Dl Catalin la Bacau sa vrut stadion nou de talie europeana ,si asa a ramas,, doar cu ,,, vrutul!

 8. Doru Tanase spune:

  Sa facut performanta la multe sporturi, am avut foarte multi sportivi de valoare dar sa investit nimic in infrstructura, eu stiu foarte multe , pentru ca sub ochi mei se antrenau acesi mari sportivi,daca erau in alta tara acesti campioni aveau statuie dar la noi,,,,, rusine !

Lasă un răspuns