Masterchefii gatesc pentru Nicolas. Statul roman sufera de atrofie musculara, si probabil nimeni nu il va vindeca.

In Romania suntem buni doar pentru a plati taxe si impozite. “Ne platim dreptul de a avea buletin romanesc”. Si la ce ne ajuta? Cand ai nevoie de statul roman te lasa cu buza umflata.

Statul roman e bolnav de atrofie musculara, si probabil nimeni nu il va vindeca.

Luam cazul lui Nicolas Galatanu, un copil nevinovat, dar vinovat ca e roman?! Nicolas suferă de ATROFIE MUSCULARA SPINALA TIP 2. Doctorii i-au dat sanse minime pentru o viata normala daca nu I se face un implant cu celule stem. In Romania nu poate fi vindecat, dar poate fi vindecat in Tailanda.

Situatia lui Nicolas, din pacate, e intalnita si in cazul altor  copii.  “Vindecarea” costa aproximativ 32.000 de dolari, iar parintii nu au banii astia. Putini sunt cei care ii au. Casa Nationala de Asigurari de Sanatate nu te poate ajuta nici ea (aici discutia e prea alambicata asa ca sar peste ea),  si atunci ce facem pentru ca statul roman ii rapeste dreptul la o viata normala.

Salvarea vine de la oameni cu suflet. Si uite asa soarele a intrat si in casa parintilor lui Nicolas. Maria, de la Crucea Rosie, a mediatizat cazul, si de aici oamenii au devenit oameni cu suflet. O stire la Pro TV si romanii au inceput sa faca donatii pentru Nicolas. Cristi Ciocoiu i-a dat speranta cu echipamentul CAMPION, iar Iuliana Petrunjel, din Bacau, participanta la emisiunea Masterchef organizeaza, joi, ORA 18.00, la Tic Tac Avenue, o masa caritabila pentru Nicolas. Iuliana va gati alături de Andreea IonicăOlteanu Cosmin și Parfum Mutu.  Cei care doresc sa deguste specialitatile bucatarilor o pot face doar pe baza de rezervare.

Inca un exemplu ca viata unui roman nascut in cea mai frumoasa tara din lume dar condusa de jigodii e doar in mana oamenilor cu suflet. Felicitari!

4 thoughts on “Masterchefii gatesc pentru Nicolas. Statul roman sufera de atrofie musculara, si probabil nimeni nu il va vindeca.”

 1. iris spune:

  Felicitări celor implicați!
  Felicitări ție pentru mediatizare!

 2. Multumesc. Fiecare face ce poate. Felicitari si tie pentru tot.

 3. Florin Duma spune:

  Felicitari tuturor pentru ca dovediti ca romanul e om cu suflet. Nicolas e un copil deosebit si vreau sa-l ajut si eu intr-un fel. De aceea va rog sa ma ajutati cu datele de contact. Va multumesc.

  1. IULIANA PETRUNJEL spune:

   Buna seara,multumim pentru cuvintele frumoase si disponibilitate.Pe Nicolas il puteti ajuta in unul din conturile urmatoare.
   Cont in lei: RO74RZBR0000060015488603
   Cont euro: RO29RZBR0000060017460162

   Cod BIC: RZBRROBU Galatanu Marinica.

Lasă un răspuns