ARE NEVOIE DE NOI!

Nume:Nicolas
Prenume: Galatanu
Diagnostic: ATROFIE MUSCULARA SPINALA TIP 2
 Varsta: 4 ani 7 luni
Tratament si operatie: Thailanda de la  clinica BETTER BEING din Bangkok
Programare vezi aici Programare 20 aprilie 2015
Suma necesara: 32.200 de dolari
Data implantului cu CELULE stem va avea loc la data de 20 aprilie-20 mai 2015.8implanturi in timp de o luna
Viața este o luptă continuă  în care nici măcar boala nu trebuie să ne împiedice să ne dorim mai mult și să visăm că într-o zi  ne vom trezi din acest coșmar, că aceasta va fii o perioadă în care durerile se vor scurge într-un neant care ne va părăsi pentru a trăi fericiți alături de cei dragi.  Uneori avem impresia că toate lucrurile rele vin într-un timp relativ scurt  în care aceste încercări uneori ne spulberă speranțele, deși suntem într-o perioadă în care sunt sărbătorite cele mai dragi ființe mamele noastre care suferă cumplit pentru ca noi să ajungem mari și să le mulțumim că există. Astăzi de 1 martie vă fac cunoștiință cu mama prichindelului Nicolas Galantanu care deși se bucură de reușitele băiețelului ei,  teamă întemeiată că fiul ei nu va putea avea o viață normală în care să  se poată bucură de frumoasa copilărie îi inundă gândurile.
                    Totul a început la vârsta de 8 luni atunci când familia la un simplu control de rutină și a unui vaccin pe care fiecare dintre noi îl facem în primii ani din viață, nimic rău nu avea să fie ci doar clipe de fericire și de împlinire pe care mama le resimțea. Puterile celui mic începuse să se-ntețească , vaccinul începuse să-și facă efectul dar într-un mod nociv pentru acesta. Nicolas simțea cum viața devenea o luptă  iar lumina fiecărei zile reprezenta o durere fără margini pentru firavul copilaș care nu avea cum să înfrupte lupta, deoarece nu avea imunitatea necesară. Spitalul devenise un loc atât de familiar pentru Nicolas iar copilăria acestuia se scurge treptat ca într-o clepsidră astfel că timpul a devenit un dușman în calea acestuia. Nicolas aflase după o lungă călătorie între spitalele din Ungaria,SeghetSuceava, Bacău și Piatra Neamț că suferă de ATROFIE MUSCULARA SPINALA TIP 2 fiind ulterior încadrat în cadrul de handicap gradul 1. Doctorii priveau cu resemnare la prichindel primind astfel minime șanse unei vieti normale, chinul nu s-a sfârșit pentru mama care ar fi făcut orice ca să-l vadă pe Nicolas sănătos. Părinții au tot sperat și astfel au luptat în continuare pentru fiecare clipă din viața lui Nicolas, au făcut eforturi pentru ca acesta să beneficieze de tratamentele specifice acestei boli de la kinetoterapie, hidroterapie la energoterapie și terapie hiperbara , disperarea și neputința iau cuprins în această perioadă simțeau cum cel mic nu mai are șansă de a se face bine dar nu au renunțat.
                     În urma unor controale repetate și a sfaturilor pe care le-au primit soarele a început să răsară pe strada lor astfel că rugămințile lor au fost ascultate și că divinitatea a contribuit acest lucru a primit un ajutor venit din Thailanda de la  clinica BETTER BEING din Bangkok unde are nevoie urgent de un transplant de CELULE stem. costurile acestor implanturi cu CELULE stem ii depasesc finabnciar pe parinti.Împreună îl putem ajuta pe Nicolas pentru a se putea bucura de viață, prichindelul merită să mearga astfel că și tu poți să-l salvezi….Pana in momentul de fata (01.03.2015) parintii au reusit sa stranga suma de 7500 USD.
Articol redactat de 
Raluca Andreea Filimon
Redactor sef
Asociatia “Salveaza o inima”
Titular cont:
Marinica Galatanu

Cont Lei
RO74RZBR0000060015488603
EURO:
RO29RZBR0000060017460162

Raiffesein Bank

Profil Facebook-Marinica Galatanu (mama copilului)

Nr. Telefon: 0754.764.595

Un material video aici. Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns