„Referendum pentru caini comunitari si parcari” 5 lei chirie/luna pentru un loc de parcare

parcari cocalari, parcari bacaucaini-comunitari

 

La prima conferinta de presa dupa ce a revenit in functia de primar, Romeo Stavarache a anuntat ca intentioneaza sa organizeze un referendum pentru a rezolva problema parcarilor si a cainilor comunitari.

In cazul patrupedelor, primarul a lasat de inteles ca cineva si-a dorit sa umple Bacaul cu prietenii nostri comunitari.

„Ordinul ANSV ne-a blocat activitatea si acum Bacaul are o grava problema cu acesti caini comunitari. Sunt curios daca si in alte localitati unde primarii au alta culoare politica se poate vorbi de un asemenea ordin”

„Interdictia aplicata hingherilor este urmarea unui ordin al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare (ANSVSA), care a descoperit ca adapostul actual, in care erau dusi câinii strânsi de pe strazi, nu respecta normele prevazute de legislatie. Inspectorii ANSVSA au descoperit “nereguli grave” la adapostul din Bacau, precum cazarea câinilor in custi prea mici, “neconforme cu prevederile legale si neigienizate, cazarea catelelor cu pui impreuna cu câinii adulti”, dupa cum se arata in documentul constatator. S-a mai descoperit lipsa unui plan de actiune, a unui registru de evidenta si neinregistrarea tratamentelor medicale.”

Probelema parcarilor

Nu vrem parcari ca in poza. Vrem parcari normale pentru ca asa cum ati spus numai anul trecut numarul masinilor inmatriculate in Bacau a crescut cu 8.000!!!!

„Intentionez sa fac un regulament prin care fiecare proprietar sa-si inchirieze un loc de parcare si sa plateasca 5 lei pe luna”

Cele doua probleme vor fi sau nu rezolvate printr-un referendum.

One thought on “„Referendum pentru caini comunitari si parcari” 5 lei chirie/luna pentru un loc de parcare”

  1. Lumea e satula de cainii comunitari si nu pricep dece nu iese in strada sa protesteze si sa faca scandal . Toti stau nepasatori si asteapta urmatorul copil omorit de cainii maidanezi ! Pai fratilor va meritati soarta .

Lasă un răspuns