Bacaul are nevoie de o noua cresa. „Dam 9 milioane pentru o groapa (n.r Sala Polivalenta), si nu dam un milion pentru o cresa. Rusine sa va fie!”

sala-polivalenta-3Stefan Dragos Daniel le-a propus colegilor din Consiliul Local sa aprobe infiintarea/amenjarea unei noi crese. Consilierul local UNPR stie ca acum sunt doar cinci crese care vin in sprijinul a 270 de copii. Nu sunt indeajuns. E nevoie de cel putin o cresa, iar alesul local a vrut una in cartierul Serbanesti.

„Am vorbit cu directorul Scolii Nicu Enea si mi-a spus ca are un spatiu in care se poate amenaja cresa”, sustine Stefan Dragos Daniel. Tot el gaseste ca sursa de finantare o parte din banii care ar trebui sa ajunga la Sala Polivalenta.

„Dam 9 milioane pentru o groapa (n.r Sala Polivalenta), si nu dam un milon pentru o cresa care sa-i ajute pe bacauani. Rusine sa va fie!”

Vasile Tescaru- viceprimar: Vreti constructie? Sa fie cu un etaj sau cu 2 etaje?

Intrebare la misto. Raspunsul ar fi: fara parter:)

Stefan: Vrem o cresa, nu o groapa

Tescaru: asta e o declaratie politica

Propunerea nu a trecut.  16 consilieri, majoritatea PNL-ista, a votat impotriva.

Ramanem cu cinci crese. Trei milioane de lei ne-a costat pe noi bacauanii conservarea si paza Salii Polivalente – gropii sportului- asa cum o numesc multi.

Trebuia sa treaca amendamentul priviind cresa.

2 thoughts on “Bacaul are nevoie de o noua cresa. „Dam 9 milioane pentru o groapa (n.r Sala Polivalenta), si nu dam un milion pentru o cresa. Rusine sa va fie!””

  1. Raul spune:

    Bine ca ne crestem la sala polivalenta. Ne trebuie mai multe crese cu una singura. In cartierul Izvoare nu e nici o cresa. Domnilor consilieri noi nu avem bani sa ducem copii la crese si gradinite particulare. Nu ne trebuie sala polivalenta de 7000 de locuri. Vrem educatie si sa ne sprijiniti

  2. Doina spune:

    As vrea sa vina cineva care sa conduca Bacaul si pe placul bacaunilor. Pana la urma ne reprezinta pe noi. Interesele lor nu vin in sprijinul nostru.

Lasă un răspuns