Cosmin Necula ia „banul” de coarne

foto> libertatea.ro

Deputatul PSD- Cosmin Necula- a postat pe Facebook urmatorul mesaj: Cred că locuitorii municipiului Bacău ar trebui consultați în privința cheltuirii banilor din bugetul local. În acest fel, municipalitatea ar putea manifesta mai multă responsabilitate în utilizarea banilor publici. Vă invit să vă exprimati opiniile, în raport de cheltuirea banului public în Municipiul Bacău, completând chestionarul alăturat. Ideile voastre vor fi transmise către consilierii locali ai PSD Bacău, urmând ca aceștia să le susțină în plenul Consiliului Local.
Consider că împreună putem aduce o schimbare binevenită în modul în care municipalitatea cheltuiește banul contribuabilului băcăuan.

Provocarea lui se materializeaza printr-un sondaj pe care il gasiti aci

Eu zic asa: Initiativa e buna. Am mai vazut filmul asta, dar acum sper sa vad si finalul. Eficienta ne intereseaza. La teorie sunem buni cu totii.  Ne putem uita peste Carpati, in mun. Cluj Napoca sa luam exemplu. In rest, succes d.le deputat. Si nu uitati ca sunteti „angajatul” nostru. Multi au uitat dupa ce au fost cocotati in functii de consilieri, primari, parlamentari etc.

Lasă un răspuns