Hai sa facem ceva frumos

SUNTEM CU TOTII EGALI AICI. Drumul e liber si legal.  foto: prelungiri.ro

 

Hai sa facem ceva frumos

 

Prima postare e şi cea mai grea. Îmi fug gândurile în mii de părţi. Imi vine să scriu de toate, dar mă abţin. E duminică şi e abia începutul. Am timp să vă povestesc despre cei care contează, despre cei care cred că contează (căcă), dar şi despre cei pentru care banul şi funcţiile sunt totul.

Bacău. ORA 9.00. Un nou început. Unul liber şi simplu. Un oraş în care apa e neagră, paveaua-i roşie, primaru-i suspendat de parcă cineva a aruncat un blestem peste el. E oraşul meu cu oameni trişti, dar şi cu oameni frumoşi şi meseriasi. Bacăul visează la un nou început. Trebuie să avem grijă de Bacău.

Sibiu. ORA 9.00. Într-un oraş cu o istorie veche de peste 900 de ani, oamenii sunt un adevărat magnet pentru turiştii de pretutindeni.

Braşov. ORA 9.00. Mii de turişti într-unul dintre cele mai frumoase şi vizitate oraşe din România.

Cluj-Napoca. ORA 9.00. Oamenii creativi şi minunaţi merg agale.

Revenim în Bacău. Am postat un „nimic”, dar l-am scris liber. Acum fac ce vreau şi cum vreau. Nu mă mai preocupă de mult părerile celor care judecă după prejudecăți, și nu după calități obiective. Odată cu trecerea timpului o să scriu si despre ceea ce cred că ar trebui să se întâmple şi despre modul în care suntem luaţi de proşti. De cine?  De către cei pe care i-am pus în funcţii şi cărora le plătim salariile. Ei sunt angajaţii noştri!

Sunt şi lucruri pentru care putem spune> jos pălăria.

Ca oricare român mă pricep la politică, sport şi …. Miştouri.

Sunt îndeajuns de încăpătânat să am încredere în mine şi în vocea mea interioară. Spun ce trebuie, iar aci pe prelungiri.ro fac ce vreau si ce-mi place. Îmi pun gândurile şi ideile în cateva randuri scrise pentru ca ele să ajungă la voi.

Aştept sugestii pe mail sau prin telefon. Hai sa facem ceva frumos, vorba celui mai bun prieten-fratele meu, Remus. Te salut de la 2.500 km departare.

Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin. Mulţumesc Creative pentru frumosul site.

Prelungiri.ro În curând: Romolus şi Remus or fi supt de la lupoiacă, iar noi ne-om trage din romani, dar ne place să sugem de la capra vecinului? Hai să fim oameni!

 

7 thoughts on “Hai sa facem ceva frumos”

 1. Florin Romanesu spune:

  Felicitari. E un inceput bun si vreau sa aflu mai multe. Succes. Cum as putea sa iau legatura cu dv.

 2. Cristina spune:

  Ar trebui scrise carti despre cum se fura in Romania. Spor la treaba

 3. Xman spune:

  Nimic nu e intamplator. De banii din fotbal ce se mai aude?

 4. L Goian spune:

  As vrea aflu mai multe despre banii din fotbal si despre lotus baile felix. Multumesc.

 5. Macovei spune:

  Instabilitatea politica face bine organelor de control. Procurorii sun necesari iar denunturile curg in Bacau. Sistemul vechi se opunea iar toata lumea trebuia sa taca. Trebuie sa avem atitudine fata de politicienii mincinosi.

 6. CU TOTII spune:

  Simtim din ce in ce mai mult nevoia sa intalnim oameni, nu lume. ne lovim de ziduri din cauza lumii. Trebuie sa facem ceva.

Lasă un răspuns