Cinematografe Bacau Cinema City, Cinema Central Program

cinema city, cinematograf bacau, program cinematogram,

Cinema City

Cinema City, un complex de 8 sali, situat in cadrul Arena City Mall, cu un total de 1429 de locuri, e deschis publicului bacauan incepand de vineri, 30 ianuarie 2009.

Program  aici

Multiplexul Cinema City din Bacau e dotat si cu tehnologie 3D, pe platforma digitala. Desi diferit de IMAX, 3D-ul digital este spectaculos, si interesant, si are avantajul suplimentar de a permite o mai mare diversitate, putand fi proiectat si continut care nu este disponibil pe pelicule IMAX 3D.

Cinema Central

Adresa: BACAU, Str. N. Balcescu 12, judetul Bacau
Telefon: 0234.531.464
Categorie: 3
Numar Locuri: 650
Tarif intreg: 4 Lei
Tarif redus: 3.5 Lei
Sunet: Stereo

Program  aici

Cinema Central Bacau apartine R.A.D.E.F. „RomaniaFilm”, o companie constituita cu forma juridica de regie autonoma avand ca principal obiect de activitate proiectia de filme cinematografice. Regia detine in administrare un numar de sali de cinematograf cu dependintele acestora. Imobilele si salile propriu-zise aflate in administrare constituie obiect al proprietatii private de stat.

RomâniaFilm a luat nastere la începutul anilor ‘50, odata cu nationalizarea cinematografiei românesti, ca o companie de stat cu rol în domeniul finantarii productiei de filme artistice, documentare si de desen animat romanesti si în domeniul distributiei de filme românesti si de import.

Lasă un răspuns